You, the petitioner
Mv1

Ondersteun de groei van het meiden-vrouwenvoetbal

139 signatures

We merken binnen de verenigingen dat de groei van het meiden-vrouwenvoetbal voortkomt uit het feit dat meiden met plezier tegen andere meiden voetballen. Om de groei door te zetten van het werven en behouden van meiden leden, willen de verenigingen die deze petitie ondertekenen dit faciliteren en borgen binnen haar beleid.

Petition

We

Voetbalverenigingen die met meidenteams in een meidencompetitie willen spelen.

 

observe

  • Dat ondanks dat de KNVB veelvuldig gemaild en gebeld is door diverse wedstrijdsecretarissen/begeleiders met betrekking tot de nieuwe indelingen van de M09 teams.

  • En de KNVB duidelijk begrepen heeft dat er animo is om een aparte meidencompetitie te organiseren.

  • De KNVB hier niet op in gaat en/of er geen gehoor aan wordt gegeven. Zelfs niet na het horen van onze stem tijdens de “Urgent: M09 Bijeenkomst” van 28 januari 2020 in het RBC stadion.

  • De visie hierop is vrij simpel, namelijk die van vraag en aanbod. Is er vraag naar een meidencompetitie(s) in de regio? En het antwoord is JA, dan graag faciliteren. Uiteraard een goede mix van gelijkwaardige en sterke teams want je leert van het laatste.

 

and request

Dat er meidencompetities worden samengesteld vanuit de KNVB voor de komende seizoenen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Tomas van Ham 
Organisation:
VV PRO Meidencompetities 

History

Signatures